BMW M6 GT3 - Wit - Elektrische Auto - met Afstandsbediening - 12 Volt

1105
8715347011054
289,95
In stock Op werkdagen voor 16.00 besteld, volgende werkdag in huis
+
Inch- LicenseBMW
Omschrijving

3, 2, 1, GO! Met deze coole elektrische auto kan uw kind racen in een echte sportwagen! Deze auto lijkt sprekend op de echte BMW M6 GT3 met dezelfde blauwe en rode strepen en de comfortable stoel met veiligheidsriem.

De batterij van de auto is met zijn 12 volt zeer krachtig en beschikt over 2 motoren. Hierdoor heeft uw kind langer rijplezier dan ooit! In het dashboard zitten ledlampjes welke laten zien hoe vol de accu nog is.De auto kan ongeveer 1 tot 2 uur rijden en de tijd tot volledig opladen bedraagt ongeveer 9 tot 10 uur. Een lader is meegeleverd. Door deze sterke batterij en motoren is de auto ook geschikt om te rijden op onverharde ondergrond zoals bijvoorbeeld gras.

De auto heeft een zeer gedetailleerd dashboard met veel verschillende functies. Zo kan het motorgeluiden produceren, heeft het een toeter, is er een USB en MP3 aansluiting en kunnen de lampen aangezet worden. De BMW heeft 3 versnellingen en kan hiermee vooruit rijden met 2.5, 3.4 en 4.2 kilometer per uur en kan ook achteruit rijden. Daarnaast kan de auto ook bestuurd worden vanaf buiten de auto, namelijk met de afstandsbediening. Hierdoor kunt u uw kind rustig laten wennen aan de auto voordat hij/zij het gaspedaal in kan trappen en zelf kan sturen!

De BMW M6 GT3 is de leukste eerste auto die elk kind wensen kan! Hij is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en met een maximaal gewicht van 30 kilo.

 

Let op! Gebruik onder toezicht van een volwassene en niet in het verkeer. Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar in verband met kleine onderdelen. 

De auto's zijn altijd grotendeels voorgemonteerd en de rest kunt u zelf makkelijk afmonteren. In verband met de afmeting van de auto en kans op breekschade tijdens transport, kan een afgemonteerde auto helaas niet worden verstuurd.

Eigenschappen

Bicycle type:
Elektrische auto
Inch:
-
Colour:
Wit / Blauw / Rood
Age:
3 year+
Air tires:
Nee
Handlebar height adjustable:
No
Coaster brake:
No
Gears:
Yes 3 gears
Training wheels:
None
License:
BMW
Alternatieven