Retourneren
De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Kosten voor retourneren
In een garantiegeval komen de kosten van het terugsturen voor Funfanix. De retourverzendkosten( van de consument naar de webshop) komen voor uw eigen rekening. Een accessoire (een product dat in een regulier klein pakket past) kunt u zelf verpakken en naar het postkantoor brengen. Voor het verzenden van de fiets moet er een passende doos omheen, daarom is het handig om uw fietsdoos te bewaren.

Download retourformulier 

Retourmogelijkheden
Stuur ons per e-mail of post een bericht met uw voornemen onder vermelding van het bestelnummer en hetgeen u wilt retourneren. Wij sturen u vervolgens per e-mail (of post) het retourformulier, welke u ingevuld mee kunt sturen met de retourzending.

Heeft u een beschadigd, defect of foutief artikel ontvangen? Gebruikt u dan niet bovenstaand formulier, maar stuur eerst een mail met uw ordernummer (dit vindt u op onze factuur/bevestiging), een toelichting op het door u geconstateerde gebrek en zo mogelijk een foto naar onze klantenservice: [email protected]  Wij proberen de kwestie dan namelijk, indien mogelijk, voor u op te lossen zónder dat u het product hoeft te retourneren.

Beschadigd artikel
Als er schade is, dient u ons zo spoedig mogelijk echter uiterlijk binnen twee werkdagen na ontvangst te informeren per email: [email protected] met daarbij indien mogelijk foto's van het beschadigde product. Vermeld altijd uw naam, adres, telefoon- en factuurnummer waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u zullen opnemen om een en ander op te lossen. Neem eerst contact met ons op alvorens naar een fietsenmaker te gaan.